Which country in gulf area supports more green energy solutions?

تم إضافة السؤال من قبل Ermal Mullalli , HR recruit officer , Canadian Institute of Technology
تاريخ النشر: 2014/02/20
Bharath Syam.S
من قبل Bharath Syam.S , Electrical Engineer , Facility Management & Maintanance

Qatar is coming up with more sustainable designs.. i think all new constructions and high rises are aiming for LEED certified ststus.

Luqman Tijani
من قبل Luqman Tijani , Health, Safety and Environmental Engineer , Reynolds Construction Company, Nigeria

qater

Shoukat Ali Malik
من قبل Shoukat Ali Malik , Specialties Moderator for Bayt.com community program, , Bayt.com (Middle East # 01 Job website)

In today world,only one solution for energy crysis is called solar energy.