How to use the SetText in the CCmdUI class methods in visual studio c++?

تم إضافة السؤال من قبل karthik meda , Software trainee engineer , Altech imaging and computing
تاريخ النشر: 2014/02/21
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

The signature of SetText in CCmdUI looks like following:

void SetText(   LPCTSTR lpszText );

On some event you can use SetText in following way:

void CSomeXYZEditView::OnUpdateLineNumber(CCmdUI *pCmdUI) { int nLine =1; CString string; string.Format(_T("Line %d"), nLine); pCmdUI->Enable(TRUE); pCmdUI->SetText(string); }I hope the example helps how to use SetText.