A term to describe continuous improvement at all levels in an organization is ?

a) value _ adding . b) kaizen . c)trending . d ) benchmarking .

تم إضافة السؤال من قبل Hosham elsunhory , محاسب تكاليف , المصنع العالمي لعلب المجوهرات
تاريخ النشر: 2014/02/23
Anamul Haque
من قبل Anamul Haque , Assistant Director Finance , Walton Hi-Tech Industries Ltd

Continuous improvement is an ongoing effort to improve products, services, or processes evaluated in terms of economy, efficiency and effectiveness resulted in valued customer service along with improved quality of employee service.