What is quality Negotiations ?

تم إضافة السؤال من قبل jawad ahmad khan , Business Development Manager , Stahlco Group
تاريخ النشر: 2014/02/23
Muhammad Rizwan
من قبل Muhammad Rizwan , Executive Procurement (Technical) , FFCL

If i am getting your point of view in right perspective, can you please clarify is it "Quality of Negotiations" or "Quality" (e.g., ISO, IMS related etc.) negotiations. I may be in a better position to answer your question.