What is the difference between up-selling and cross selling products?

تم إضافة السؤال من قبل Heba Modhish , Marketing Manager , To You Uniform
تاريخ النشر: 2014/02/24
lijil rajan
من قبل lijil rajan , OPERATION MANAGER , KAIRALI HERITAGE RESORT

up-selling means, selling your customer a more expensive version of the product.

cross-selling means ,selling your customer more different type of product (Both down selling and up selling)