How do you keep up with the latest information in your field?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/02/24
Jad Nachar
من قبل Jad Nachar , doctor , Maasri Holstein and animal House Hospital

Reading , Reading and Reading .....

daniela ann pamplona
من قبل daniela ann pamplona , NURSE , Capiz Emmanuel Hospital

To keep abreast with the latest information in your field, a professional should attend seminars on that certain topic, engage in discussions and open fora, read related articles and explore the internet on the latest trends on that particular subject matter.