Are there any requirement for Senior Business Analyst / Project Manager in IT & ITeS in UAE ?

تم إضافة السؤال من قبل Ansar Kanhiroli, PMP, PMI-ACP, CSM, CSPO , Product Manager / Agile Coach , Landmark Group
تاريخ النشر: 2013/06/11
Tamer Abuzeid
من قبل Tamer Abuzeid , Managing Director , Momentum Steel Engineering

PMP certification (USA) or Prince2 certification will be required for any project Manager either in IT industry or any other industry.