Will the day ever come when passenger aircraft fly without pilots?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/03/01
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes it will happen in time. Unmanned Aerial Vehicles (UAV's) are being used more and more (mainly by the military) and as the technology advances so does the possibility of passenger aircraft flying without pilots, gets closer. It won't happen overnight but it will happen.