What are the key parameters for assessing service quality compliance in an international airport?

تم إضافة السؤال من قبل ABDULLAHI MOHAMMED , CHIEF TECHNICAL OFFICER CIVIL ENGINEERING. , Nigerian College of Aviation (NCAT)
تاريخ النشر: 2014/03/01
SAUDI MADDIE
من قبل SAUDI MADDIE , SECURITY , NINOY AQUINO INTERNATIONAL AIRPORT

TO ASSIST ALL AIRPORT USER AND OTHER CONCERN OF AIRPORT AUTHORITIES