What is the function of the decision tree in the implementation of a HACCP system?

تم إضافة السؤال من قبل Wilki Santander , R&D Manager , ADD&TECH
تاريخ النشر: 2014/03/01
Rehan Ahmed Khan
من قبل Rehan Ahmed Khan , Production Officer , The Searle Company Limited

Decision tree in implementation of HACCP system would use to simplify the work, and make easier to arrange steps in sequence.