WHY IS IT NECESSARY TO OBTAIN NEBOSH OR IOSH CERTIFICATE BEFORE SECURING HSE JOB IN OIL & GAS COMPANY?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/03/01
Abdalla Moustafa El-Hawary
من قبل Abdalla Moustafa El-Hawary , HSE Manager - Operations , United Beverage Company

i guess it's mostly client standard to make sure that you are aware to safety and health procedures and you are provide this service through your work as appropriate. thanks