Any software which is established on merging of quick books, tally and peachtree? Any one familiar with that software?

تم إضافة السؤال من قبل Shairaz Naseeb , Senior Accountant , Modern Tobacco Corporation
تاريخ النشر: 2014/03/04
Mirza Afsar Baig
من قبل Mirza Afsar Baig , Document Controller , Bonatti S.p.a

Excel & Ms Office. Now a days its Quite Good to use Microsoft Project.