Define " Management" in two words ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/12
Amrut Desai
من قبل Amrut Desai , former Managing Director & Country Manager India & SriLanka , Hohenstein India Pvt Ltd-fully owned by Hohenstein Institute GmbH Germany

Management in two words organization & coordination marketing & innovation enterprise success effective communication planning & implementation leadership & performance team activity value creation Responsibility & accountability Direct & monitor Governance & reporting

Suprio ghosh
من قبل Suprio ghosh , Dy. Gen. Manager Accounts & Finance. ( CFO ) , Motherson Advanced Tooling Solutions

Man & Engagement

Sayed Murtaza Aman
من قبل Sayed Murtaza Aman , Senior Procurement Adviser , Metis Solutions

Control & Execution

Rajinikant Ramachandran
من قبل Rajinikant Ramachandran , Group Accounts Manager & Factory Operations , Al Mehdi Group

Manage Men....2 words..