What are the right steps for validation of Computer systems?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/12
Pushpendra Khadka
من قبل Pushpendra Khadka , PHP Programmer, Search Engine Optimizer & Online Markiting officer , Xenatech Nepal Pvt Ltd

The question has a huge answer, it depends upon your requirements what are your or your organizations requirments