How long do you need to re-install a PC with the installation of any application and setting?

تم إضافة السؤال من قبل Ryad DAMAR , Management controller , AQUALMA (UNIMA GROUP)
تاريخ النشر: 2013/06/12
ahmed hafien
من قبل ahmed hafien , المسؤول على الجناح الطقني الداخلي , سيب للإعلامية

Time is related to the speed and type of computer and type of program ...