What you will do in first working days ? I mean join date , ? managerial position new company or current

تم إضافة السؤال من قبل Mofadhel Saho , Sales and Business Development Manager , 3S Solutions
تاريخ النشر: 2014/03/09
Zubair Ahmed
من قبل Zubair Ahmed , Assistant Manager , Riasat Ishtiaq & Co

The first thing i will do is to review the job description of my subordinates to see if there is any overlapping of activities