An agency calls you up offering cheap Whatsapp marketing: sending out bulk messages & images to thousands of users? What do you think: a go or no-go?

تم إضافة السؤال من قبل Khatim Abbas Seed , BUSINESS CONSULTANT , Google
تاريخ النشر: 2014/03/09
Tyrone Tellis
من قبل Tyrone Tellis , Sr. Account Manager-Digital , Media Idee Uk

Ethical, intelligent and effective marketing is always opt in never, ever spam.