Which is your favorite? Winter tourism or summer tourism?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/03/10
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Summer or Winter? Hot or Cold? No contest, I am definitely a warm weather person!!

Muhammad Tayeb
من قبل Muhammad Tayeb , موظف , القطاع للتجارة

i think summer is better

Youssef Filali
من قبل Youssef Filali , Qualiticien , LABORATOIRE PUBLIC D'ESSAIS ET D'ETUDES

"I prefer winter tourism , in summer eveything is hot especially the prices !"

جاسر محمد انور حسين
من قبل جاسر محمد انور حسين , متدرب حجز تذاكر طيران , مينا تورز

For me as i work in tourism at Aswan - Egypt, best tourism here is in winter, because summer here is very hot.