How do you unlock the background in photoshop?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/03/10
Farah Jdid
من قبل Farah Jdid , Multimedia Designer , Multimedia Designer Freelancer

Double click on your major layer, you will find an option to unlock your background.

Shahnawaz hamid
من قبل Shahnawaz hamid , Technical Lead (Sr. Programmer) , Sultan Qaboos University

Double click the layer and press enter

Ramon But
من قبل Ramon But , Graphic Designer , AL MUTAWA PRESS CO.

GO TO

WINDOW

LAYERS

OR SIMPLY CLICK F7 TO SHOW LAYERS TAB

GO TO LAYERS TAB

DOUBLE CLICK THE BACGROUND LAYER

PRESS OK .

NOTE: IF YOU WANT TO CHANGE THE LAYER NAME TO SPECIFY EACH LAYER YOU WILL MAKE JUST RENAME IT BEFORE YOU PRESS OK.

Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Creative Artist , Sadeem International Co.Ltd.

On the layers just double click the packlock icon or drag down the padlock icon to the recycle bin to unlock it

David Masih
من قبل David Masih , Entrepreneur , webdavid.in

Press ALT on Keyboard.... Double click the layer Done....0Layer ! Njoy