What could be the best walkthrough to enlargement without losing quality?

تم إضافة السؤال من قبل Diego Tirado , Graphic Designer , Diagnostico Digital 3D
تاريخ النشر: 2014/03/10
Hussien  Youssef
من قبل Hussien Youssef , Interior Designer , Crown Plaz

File » Automate and select Perfect Resize..This will open the image in Perfect Size application. You can choose a preset from the left hand menu or enter your own size in Document Size.

this will make Fractal Interpolation, for me better reshooting with good camera