Is there a difference between writing for a blog and writing for a website?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Gendy , English Senior Inspector , Ministry of Education (MoE)
تاريخ النشر: 2014/03/10
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes, blog need good writing skills and good knowledge about what you writing for. Blog is continues writing and you will post many articles or posts.