What is the difference between haccp and iso 220?

تم إضافة السؤال من قبل mujeeb kalarikkal , quality and safety controller , al bayan group companies and est.
تاريخ النشر: 2014/03/10
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

ISO22 is the official mix between the ISO9001 (Quality Management System) & the HACCP. This was good idea because companies used to have2 certificates for HACCP & ISO9001. Now it became1 certificate for both.