What would you say is your biggest career success in the hospitality sector?

تم إضافة السؤال من قبل Stoil Zhelyazkov , Marketing Manager , Self Employed
تاريخ النشر: 2014/03/11
Fazal Ebrahim Dawood
من قبل Fazal Ebrahim Dawood , Chief Executive Officer , Stardist Ltd

Seeing your guests / customers coming back again and again regularly.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

when the restaurant is full of costomers and yet ur staff is managing to work smoothly good and fast food exellent service without panic