Apart from doing your office work in either excel or word, which one would you love and enjoy to work in?

تم إضافة السؤال من قبل Faridullah Shah Farid , Stenographer/PA/Admin Officer , Tehsil Municipal Administration (TMA)
تاريخ النشر: 2014/03/11
Dilrukshi Batuwaththa
من قبل Dilrukshi Batuwaththa , Accountant , Leader Lite(Pvt) Ltd

I like to work Excel & Word

Salam Al-Qerem
من قبل Salam Al-Qerem , Business Service Manager , UNRWA

On personal basis and in meetings, I enjoyed using OneNote it is flexable and easy to use as sketching tool for meetings.