Why we use chiller?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Zaalouk , مهندس صيانة تكييفات , محطة المحمودية لتوليد الكهرباء
تاريخ النشر: 2014/03/12
Ahmed Said
من قبل Ahmed Said , MEP Head , TRUST MANAGEMENT CONSULTANT

To generate chilled water which is used in air conditioning systems or in industrial purposes.

Chiller type shall be selected based on the application, capacity and environmental conditions.

Chillers types are air cooled or water cooled.

Water cooled chillers can be vapor compression cycle or absorption cycle.