What do you do when you witness discrimination against others at work?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2014/03/13
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Challenge it immediately. Dependent on your position at work, either initiate disciplinary action against the "discriminator" or pass your concerns on to your manager/team leader for them to take the appropriate action.