What are some new ways to go about getting more writing freelance work?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/03/17
IDDRISU ABDULAI
من قبل IDDRISU ABDULAI , FINANCIAL SERVICES OFFICER , THE BEIGE BANK

You will spend less time writing and more time bidding for jobs (which you wont even get noticed for if you dont upgrade to the expensive premium