In Project management what is the primary objective of negotiations?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Rehman Zaheer , Marketing & Projects Specialist , King Fahd University of Petroleum & Minerals
تاريخ النشر: 2014/03/17
Fredy Makram Labib
من قبل Fredy Makram Labib , R&D manager , Universal for home appliances

To reach a standard framework specifications in time cost quality and products or services