Media Queries for all responsive Layouts?

تم إضافة السؤال من قبل Vishnu Chandran BA - , Senior UI/UX Designer , Tourismpoint
تاريخ النشر: 2014/03/18
kareem zock
من قبل kareem zock , Founder & Blogger , Techwebies

In general media queries is to define a responsive layout of your website on different devices such as tablet , mobile , tv  ....

Also note that you can avoid using a lot of media query to match your demand by using float , width , margin attributes ....