Is it better to have a university degree for an editing career in a magazine?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/12
Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

Yes, it is better to get it if possible. Degrees increase career chances.

Narayana Raj
من قبل Narayana Raj , Manager - Video Division , Daiijiworld Media Pvt. Ltd. (daijiworld.com)

You should have at least Journalism degree for an editing career in a magazine.