Are you interested at physical education?

sport and physical education

تم إضافة السؤال من قبل faten al ferchichi
تاريخ النشر: 2014/03/20
ADU ASANTE
من قبل ADU ASANTE

i want physical education work ,if there is vacancy for me

jimmy tannous
من قبل jimmy tannous , Physical Education Teacher , st joseph school

Yes so interseted can u help me?

Khalil Ibn ghali
من قبل Khalil Ibn ghali , Coach polyvalent , Fit Academy Plus

Yes i am ,, but no bdy interested ...,...................,..........

Arivalagan PVP
من قبل Arivalagan PVP , Teacher , Iken Child Skill Development Center

Sure of course who wish to maintain physical fitness would have interest in physical education