What is organizational behavior ?

تم إضافة السؤال من قبل Mofadhel Saho , Sales and Business Development Manager , 3S Solutions
تاريخ النشر: 2014/03/22
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

Shared social knowledge within an organization regarding the rules, norms, and values that shape the attitudes and behaviors of its employee.