How can I make an image transparent in Photoshop?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2014/03/23
Mohammed Magdeldeen Abdelnoor Ahmed
من قبل Mohammed Magdeldeen Abdelnoor Ahmed , Senior Graphic Designer , Wodoh Al-Roya

usefull link : http://www.wikihow.com/Add-Transparency-in-Photoshop

OMER JAVED
من قبل OMER JAVED , Graphic Designer , smart graphics

Yes Go to layer panel by Pressing F7 select the Layer eye icon then go to Opacity and Chang the amount No of Opacity

Muhammad Amjad Rajput
من قبل Muhammad Amjad Rajput , Computer Operator , National Higher Secondary School

  1. Open Adobe Photoshop and create a new file or open an existing file you want to create transparency on. ...
  2. Select the Magic Eraser, as shown in the image to the right.
  3. Once this tool has been selected, click on the portion of the image you want to make transparent.