س : مثلا أنا بفتح درايف من الدرايفات فمابيفتحش وبيظهر براوس تعمل ايه لو ده جالك ومن غير فرمتة أو تركيب نسخ ؟

تم إضافة السؤال من قبل ابوبكر محمود محمد حمودة , عامل , شمندورة للاتصالات
تاريخ النشر: 2014/03/23
مصطفى حامد
من قبل مصطفى حامد , مسئول وحدة نظم المعلومات , مدارس السلام الخاصة باسوان

الظاهر ان ده فايرس الحل الامثل سكان والحل الامثل فى الفحص انك تفحص under dos

mohamed mostafa
من قبل mohamed mostafa

بنفتحه من كلمه فولدر اللى موجوده فى الأزرار القياسية