How can any person contact directly to the honor of the company for the recruitment ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Irfan Nadeem , Administrative Assistant , Press Council of Pakistan
تاريخ النشر: 2014/03/28
Hamad Al-Jibreen ♦ Assoc. CIPD
من قبل Hamad Al-Jibreen ♦ Assoc. CIPD , Advisor / Talent Acquisition Director , Academic Leadership Center (MOE)

Company career website

Muhammad Irfan Nadeem
من قبل Muhammad Irfan Nadeem , Administrative Assistant , Press Council of Pakistan

thanks saiful islam Hiron for guiding me

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. By connection of interview.

2. By e-mail.

3. By appoinment.

4. By mobile phone.