Which of the following is not a feature of an optimal capital structure: a. profitability b. safety c. flexibility d. control e. solvency

تم إضافة السؤال من قبل SHAIKH MOHAMMED BASHEER AHMED SHAIKH , Account Manager , Tarik Al Zahid Holding Company
تاريخ النشر: 2014/03/29
ELIE YAACOUB
من قبل ELIE YAACOUB , PART TIME CFO PROGRAM - DIRECTOR , PFC-INTERNATIONAL

Safety & Control are not features for an optimal capital structure but we can add Simplicity and intensive use.

Yusuf Dalal
من قبل Yusuf Dalal , General Accountant. , Gmamco Contracting LLC

Safety..

Rajesh Pandey
من قبل Rajesh Pandey , Finance Head , Travel Point LLC & Travel City LLC (Group)

b. safety