What if the interview went well and then you got rejected! How do you handle rejection?

تم إضافة السؤال من قبل Nuha Ali , writer , freelance
تاريخ النشر: 2014/03/30
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Actually it is a painful and lose of confidence, on the other hand, it is a lesson learn for further interview and need more preparation.

Walid Akkaoui
من قبل Walid Akkaoui , Chief Marketing Officer , Sabafon Yemen

It is not meant to be and keep looking for more suitable one