How can hack a wifi password??

تم إضافة السؤال من قبل Seiyadu Ahamed Mohamed Askhan , It Technical Support , Alfardan Motors Oman-LLC
تاريخ النشر: 2014/03/31
Clarence Edward
من قبل Clarence Edward , Senior System Engineer , F-Secure Corporation

Why would you want to :)

As a white hat working in a computer security company we use various penetration tools. For this purpose you could use Reaver to exploit WPS vulnerability or air-crack-ng . You could try out these penetration tools in a nice Linux package as Backtrack Linux or Kali Linux.

Please hack only your own network or equipment. Accessing other network, equipment without permission is illegal.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

use kali linux.

Davide Raro
من قبل Davide Raro , Project Manager , COROBOR Systèmes, a Campbell Scientific Company

you can do it using aerodump and aireply tools normally used by default in Linux Backtrack, but you can install them in other distributions.