Are there any project accounting solutions that will play nice with QuickBooks Online?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/13
Maged Omar
من قبل Maged Omar , Chief Accountant , Professional Creators Media Services

.

حسين عدنان الابراهيمي
من قبل حسين عدنان الابراهيمي , Consultant Bridge & Road Engineer , siraj offshore

Can you  be too vclear

do you mean you looking for project seem to quick book