How can I learn Photoshop by myself?

تم إضافة السؤال من قبل Fadi Jameel , Engineer , Juma Al Majid est
تاريخ النشر: 2014/03/31
Saurav Uniyal
من قبل Saurav Uniyal , Sr. software developer , Communication solutions

via youtube video. or linda.com video.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

If anyone Learning Computer Courses in Urdu so Visit this Page on Facebook.

www.facebook.com/Lfaccu

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Watch tutorial videos for beginners then try to do it yourself without refer to the video until you finish, in this case you will keep in mind the steps and easy to remember how to do it later.