What is the best online guide for learning Photoshop?

تم إضافة السؤال من قبل Fadi Jameel , Engineer , Juma Al Majid est
تاريخ النشر: 2014/03/31
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

The main source for all of your quistion about the software and what each tool does, is the photoshop manual on help menue.

To learn more about using and advanced techniques you can go to www.Adobe.tv

or the famouse profissional website http://www.lynda.com

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Go on psd.tutsplus.com

Surely you will find very useful tutorials for your own benefit.

Medhat El Halafawy
من قبل Medhat El Halafawy , CR Account Manager , Ferro Corporation

youtube bbe ;)

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

If anyone Learning Computer Courses in Urdu so Visit this Page on Facebook.

www.facebook.com/Lfaccu