WHICH TECHNIQUE IS BEST FOR PROVISION FOR DOUBTFUL ACCOUNTS? DIRECT METHOD INDIRECT METHOD

تم إضافة السؤال من قبل MALIIK SOHAIL ABBAS , ACCOUNTS MANAGER , AL RAWDAH GREEN SWEET WATER
تاريخ النشر: 2014/04/01
Ahmed Abdelrhman Mostafa Idriss
من قبل Ahmed Abdelrhman Mostafa Idriss , محاسب عام , خليج الرواد للمقاولات

the direct method is the best for dealing with  doubtful accounts because it's the cost of doing business