How does Industrial Instrumentation fit into your daily work life, are you training on new equipment?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/04/01
Mustapha Kaf
من قبل Mustapha Kaf , Control Field Service Specialist , Freelancer

The instrumentation is a very vast specialty. in corrective maintenance we always discover new tricks and new ways of working to fixed the problems ....