What is unit of concret?

what is the unit of concret.

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Mohsin , Civil Project Engineer , Transfast building contractin L.L.C
تاريخ النشر: 2014/04/01
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Concrete weighs about150 pounds per cubic foot. This is a design figure, and it is subject to some variation. That translates to just over2400 kilograms per cubic metre (2400kg/m3) or24 kilonewtons per cubic metre (24 kN/m3).1 kg = 10N.