What is the role of local culture or folklore in area intending for building construction?

تم إضافة السؤال من قبل ali talebi , project manager , Peka Armeh co
تاريخ النشر: 2014/04/02
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Very significant role. You can see examples by looking at various countries/cultures on all continents. It is different design, appearance, common materials.