Which key command do we use to fill with background color in photoshop?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
Ahmer Ismail
من قبل Ahmer Ismail , Designer , I-Solution Web Develpors Company

Ctrl + Backspace key use to fill background

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Ctrl + Shift + backspace

to fill the layer with the background color with maintaining the transparency of it. It's very useful and time-saver.