Work together to achieve more

i am making a point if there is only one stick ,one person can break it easily but combind5 stick we need help so we can go forward.

تم إضافة السؤال من قبل Kabir pandey , sales director , Fair Mart Department store
تاريخ النشر: 2014/04/03
RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Project Manager - Energy Optimization , Siemens

Absolutely true, Teamwork is the best policy.

Leaving some work where only Individual can perform e.g. Two Wheeler Racing, Single Sports Competition etc. etc.