Which of the following is a customer performance driver? a) Market Share b) Retention c)Lead Time d) Profitability

تم إضافة السؤال من قبل Hamoud Al-Harthi , Senior Accountant (Asst.Finance Manager) , Al Sahwa Schools
تاريخ النشر: 2014/04/03
Rehan Qureshi
من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed

i think its lead Time

Hamoud Al-Harthi
من قبل Hamoud Al-Harthi , Senior Accountant (Asst.Finance Manager) , Al Sahwa Schools

The correct answer to my question is :

C) Lead Time

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

c) Lead Time

Ravi Chhantel
من قبل Ravi Chhantel , Assistant Finance Manager , Tiger Palace Resort

of course it is lead time