Would you like to join administration by switching off teaching? Why & why not?

تم إضافة السؤال من قبل anayat bukhari , Researcher, English Content Writer, Publisher , Noor Foundation
تاريخ النشر: 2014/04/05
Hojat Kermani Nejad
من قبل Hojat Kermani Nejad , English Interpreter /Purchase and Quality control , Water and Waste Company

Nopeeeeeee

MASOOQUE ALI
من قبل MASOOQUE ALI , PAYROLL OFFICER , Arabian Bemco Contracting Co. Ltd

Both profession are entirely different, only if our aim is to work in administration and teaching is only part time , then we will leave teaching.