What is the latest good version of vray 3ds max? and where can I get it?

تم إضافة السؤال من قبل Hassan mostafa , Senior technical office architect , Sraco
تاريخ النشر: 2013/01/15
Nouman Riaz
من قبل Nouman Riaz , Lead Designer , Bissan Marketing Management

Current version of Vray is Vray3.0 its recently got released. You can get it from Chaosgroup website.